top of page

WIE ZIJN WE


The GamePost wordt vertegenwoordigd door Dimitri Vandorpe, Peter Van Vooren en

Fabrice Vandenbogaerde.

Dimitri is verantwoordelijk voor het renoveren van het gebouw en is de meest technische van het drietal. Hij vat de koe bij de horens en gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn enthousiasme is de drijvende kracht van the GamePost.

Peter is de werkkracht achter Spellenclub13 en beschikt over een catalogus van meer dan 1000 gezelschapsspellen. Daarnaast werkt hij ook gepersonaliseerde pop-up escape rooms uit. Eén ervan staat momenteel op de Bat-site te Wevelgem. Peter verhuurt ook volksspelen, springkastelen, lasergeweren, enz…. Hij organiseert verjaardagsfeesten en spelactiviteiten bij mensen thuis. Originaliteit draagt hij hoog in het vaandel en zo goed als alle voorwerpen en decors zijn homemade.

Fabrice is ontwerper van twee bordspelen: Warlock en Papà Paolo, beide bordspelen zijn uitgegeven door Quined Games, en schrijft recensies voor Bordspelmania. Verder ontwikkelde hij een tweetal stadsspellen (Ieper en Kortrijk) en een Interactief concert voor kinderen 'De vloek van Metronomius' voor de harmonie van Menen.

Toeval zette de heren op hetzelfde pad, passie voor het spel zorgt ervoor dat ze dit pad samen blijven bewandelen.


 

HEROPLEVING OUD POSTGEBOUW


In het oude postgebouw op de hoek van de Baron de Pélichistraat en de Roeselaarsestraat is hard gewerkt aan de bouw van een escape room. De kelder werd volledig gerenoveerd en voor de bouw van de escape room werd zoveel mogelijk materiaal hergebruikt en besteedden we extra aandacht aan het in eer herstellen van het beschermd gebouw. Op die manier wordt dit prachtig gebouw nieuw leven ingeblazen.


Voor de bouw van onze escape room hebben wij sterk ingezet op op spelbeleving en thema! Daarbij diende de

uitstraling en de sfeer die de kelder uitademt steevast als leidraad. 

Wij zijn trots op het resultaat en zijn van mening dat onze escape room uniek en authentiek is. Het is hartverwarmend dat onze bezoekers de bezieling waarmee we dit project hebben afgewerkt, ervaren. De vele positieve reacties doen ons geloven dat we in onze opzet geslaagd zijn. 

Aan jullie om dit te komen ontdekken!

bottom of page